Ecco

Geslacht: m
Leeftijd: 2j
Formaat:Klein
Locatie: Rotterdam
Laatste profielupdate: 28-09-2024 08:54

Ecco is gevonden toen hij minder dan drie maanden oud was. Hij zat verstopt in de motor van een auto. Hij is daar waarschijnlijk in gevlucht om te ontsnappen aan de kou. Hij had geen idee hoe hij eruit moest komen. Zijn redders wisten de motorkap open te krijgen en hem eruit te halen. Hij was heel bang, maar vanaf het moment dat hij in de armen van de verzorgers was begon hij te spinnen.

Ecco is super sociaal en hij is outgoing. Het is een speelse en actieve knul. Hij is dol op het najagen van zijn mens en spelen met je schoenen. Hij speelt graag met je. Hij is altijd aan het spinnen en wil aangehaald worden. Hij is heel sociaal met katten en kan met vrijwel iedereen goed overweg. In de opvang heeft hij diverse trouwe vriendjes. Hij heeft sowieso een vriendje nodig.

Adopteren?

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.
ADOPTEER

Dieren die je misschien ook interessant vind:

21x bekeken
Adopteer nu!

Adoptiekosten:

210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Kenmerken

  • weinig

Situatie

  • Ja
  • Huis met tuin
    Huis zonder tuin
  • Rustige omgeving
    Landelijk gebied
    Druk huis
    Stad

Specifiek

  • Gecastreerd
  • -
Dit profiel is geplaatst door een stichting. Klik op de afbeelding om meer van deze organisatie te zien en te lezen.
- advertenties -
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Een project van:
Copyright 2024 - Treehugger - KvK: 30181579 - BTW Nummer: NL001960913B36
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram