Gracey

Geslacht: v
Leeftijd: 2j
Formaat:Klein
Locatie: Rotterdam
Laatste profielupdate: 09-05-2024 13:41

Gracey is een heel lief vriendelijk, sociaal, knuffelig poezenkindje. Ze is alles wat een mens nodig heeft als poezenvriendje in huis.

Gracey is gevonden op een industrieterrein. Ze verscheen op de parkeerplaats van een grote industiele fabriek, uit het niets. Ze liep te miauwen en volgde mensen om aandacht te krijgen. Ze was mogelijk meegereist in een van de trucks en eruit geprongen toen die aankwam op zijn locatie. Ze was nog een baby en ze mocht in een fosterhuisje blijven tot ze naar Nederland kwam. Nu logeert ze in Nederland bij een gastgezin, en wacht ze op een echt eigen huisje.

Adopteren?

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.
ADOPTEER

Dieren die je misschien ook interessant vind:

16x bekeken
Adopteer nu!

Adoptiekosten:

210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Kenmerken

  • gemiddeld

Situatie

  • Ja
  • Huis met tuin
    Huis zonder tuin
    Appartement
  • Rustige omgeving
    Landelijk gebied
    Druk huis
    Stad

Specifiek

  • Gesteriliseerd
  • -
Dit profiel is geplaatst door een stichting. Klik op de afbeelding om meer van deze organisatie te zien en te lezen.
- advertenties -
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Een project van:
Copyright 2024 - Treehugger - KvK: 30181579 - BTW Nummer: NL001960913B36
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram