Dubi

Geslacht: m
Leeftijd: 2j
Formaat:Klein
Locatie: Didam
Laatste profielupdate: 01-06-2024 18:57

Onze Dubi is een soms grappige, lieve, schattige, ondeugende en liefdevolle jongen - allemaal tegelijk, en nog veel meer dan dat! Hij heeft een eigen karakter, weet heel goed wat hij wel en wat hij niet wil. Vind het heerlijk om geknuffeld te worden, maar geeft ook aan als t genoeg is. Hij is speels, energiek, ondeugend en heel grappig. Een echte jonge boef. Deze vrolijke knul gaat voor heel veel gezelligheid zorgen! Wel moet hij in nieuwe situaties echt even wennen, maar dat is natuurlijk ook heel begrijpelijk!

Adopteren?

Baasje worden? Dubi is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Dubi, dan ontvangen we graag een bericht met uw situatie en eventuele ervaring met katten. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam. Meer info Dubi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, getest op FIV en FELV (negatief) en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 150,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
ADOPTEER

Dieren die je misschien ook interessant vind:

18x bekeken
Adopteer nu!

Adoptiekosten:

150,-

Kenmerken

  • gemiddeld

Situatie

  • Ja
  • Huis met tuin
    Huis zonder tuin
    Appartement
    Boerderij
  • Rustige omgeving
    Landelijk gebied
    Druk huis
    Stad

Specifiek

  • Gecastreerd
  • -
Dit profiel is geplaatst door een stichting. Klik op de afbeelding om meer van deze organisatie te zien en te lezen.
- advertenties -
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Een project van:
Copyright 2024 - Treehugger - KvK: 30181579 - BTW Nummer: NL001960913B36
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram