1. Home
  2. /
  3. Voor organisaties

Voor organisaties

Meld je organisatie aan

Welkom bij Adoptiedieren.nl, het online platform voor adoptiedieren in Nederland. Wij zijn een platform dat zich inzet voor het helpen van dieren die op zoek zijn naar een liefdevol thuis. 

Als stichting kunt u uw dieren aanmelden op onze website en zo een groter publiek bereiken dat geïnteresseerd is in het adopteren van een huisdier. Ons doel is om het proces van adoptie te vergemakkelijken en meer mensen aan te moedigen om te kiezen voor een adoptiedier in plaats van het kopen van een dier bij een fokker.

Adoptiedieren zijn dieren die om verschillende redenen hun eerste huis moesten verlaten. Het kan zijn dat de vorige eigenaar overleden is, of dat de dieren om financiële redenen niet langer verzorgd konden worden. Andere dieren zijn achtergelaten door hun eigenaren of zijn gevonden op straat. Wat de reden ook is, deze dieren verdienen allemaal een tweede kans op een beter leven.

Op Adoptiedieren.nl kunt u eenvoudig uw adoptiedieren registreren en beheren. U kunt informatie over uw dieren toevoegen, zoals hun ras, leeftijd, gezondheidstoestand en persoonlijkheid. Dit zal geïnteresseerde adoptanten helpen om een weloverwogen keuze te maken en het proces van adoptie soepeler maken. Als stichting kunt u optioneel gebruik maken van een eigen 'landingspagina', waarin al uw dieren vertegenwoordigd zijn. 

Het plaatsen van dieren gaat middels credits. Uw stichting kan eenvoudig credits aanschaffen. Bij registratie krijgt u 10 credits gratis. Credits zijn in bundels te koop. 

Gratis

 

100 gratis credits*

€0

Bundel A

50 credits +

100 gratis credits*

25

Bundel B

100 credits +

100 gratis credits*

40

Bundel C

250 credits +

100 gratis credits*

75

We hanteren 1 credit per plaatsing van een dier. Per plaatsing gaat er 1 credit af van uw totaal aantal credits. Credits kunnen per stuk of per bundel aangekocht worden. Losse credits kosten €0.75 per stuk.  Er worden geen credits gebruikt op moment dat u een dier wijzigt na plaatsing. 

* Bij inschrijving voor 1 mei 2024.

Voorwaarden stichtingen
Elke stichting die zich registreert dient in bezit te zijn van alle papieren, UBN nummer en ANBI status. Stichtingen die hier niet aan voldoen worden uitgesloten van deelname op dit platform. 

Bij plaatsing verwachten we dat stichtingen in alle eerlijkheid informatie delen. Bij misbruik van dit platform kunt u een tijdelijke of permanente ban krijgen. Onze voorwaarden kunnen tussentijds aangepast worden. 
- advertenties -
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Een project van:
Copyright 2024 - Treehugger - KvK: 30181579 - BTW Nummer: NL001960913B36
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram